AS ARTA FILIPPIADOS

Maatalousosuuskunta Arta Filippiados yhdessä vientiin keskittyneen yrityksen KROP kanssa perustivat vuonna 2012 kommandiittiyhtiön toiminimeltään «KROP»  Κ. ROKOPIS & CO ΕΕ .
Tämän lyhyen toimintansa aikana KROP on vienyt tuotteitaan (appelsiineja, mandariineja ja kiivejä) useampaan kuin
 14 maahan. Vientimaita ovat olleet Venäjä, Bulgaria,
Ukraina, Bosnia, Kosovo, Serbia, Alankomaat,
Englanti, Puola ja Liettua.

ASEPOP VELVENTOS

Vuonna 1958 muutamat tuottajat Kozanin Velventosta perustivat ASEPOP VELVENTOS  -nimisen osuuskunnan parantaakseen satoaan ja edistääkseen Velventon alueen maataloustuotteiden myyntiä.
Vuosien varrella persikasta tuli tärkein
viljelykasvi alueella.
Puolen vuosisadan noususuhdanteen jälkeen,
ASEPOP VELVENTOS –osuuskuntaan kuuluu
 noin 400 aktiivista jäsentä ja se on
elinkelpoinen osuuskunta, joka on
onnistunut tulemaan tunnetuksi myös
maan rajojen ulkopuolella sen
korkealaatuisten tuotteiden sekä sen
soveltamien nykyisten
viljelysmenetelmien myötä.

SKALA LAKONIAS

Skala Lakonian sitrushedelmiä tuottava maatalousosuuskunta on yksi suurimmista tunnustetuista tuottajien järjestöistä Kreikassa luokassa V “Sitrushedelmät”. Sillä on paljon kokemusta ja määräävä markkina-asema. Sen tuotanto nousee 100 000 tonniin sitrushedelmiä vuodessa, mikä kattaa suurimman osan kotimarkkinoiden tarpeesta, ja sillä on hallitseva asema markkinoilla, mitä tulee appelsiinilajikkeeseen Valencia.
Se tarjoaa laadukkaita tuotteita sen käyttämien nykyaikaisten viljelysmenetelmien ja alueen ilmasto- ja maaperäolosuhteiden ansiosta (auringonvalo ja maaperän hedelmällisyys). Kyseessä on erittäin laadukkaat ja terveelliset tuotteet, joilla on moitteeton ulkonäkö ja ne on huolellisesti pakattu, joten tarjoavat kuluttajille niiden vaatiman suojan ja turvallisuuden.

VENUS GROWERS

Verian maatalousosuuskunta VENUS GROWERS  on maailman huipulta mitä tulee tuotteiden laatuun.
Osuuskunta on viennin määrältään ja arvoltaan suurin persikkasoseen ja hedelmäsalaatin tuoja kalleimmilla ja vaativimmilla Japanin markkinoilla ja ainut siellä hyväksytty Euroopan Unionin 27 jäsenmaan joukosta. Harjoittaa vientiä koko maailman alueella 83 asiakasyrityksen kanssa.
Osuuskunnan toiminnan kulmakivi tavoitteiden saavuttamiseksi on harjoitettu laatupolitiikka. Tämä laatupolitiikka on vakiintunut ja sen tarkoitus on korkea- ja tasalaatuisten tuotteiden tuottaminen täysin valvotussa ympäristössä, mitä tulee hygieniavaatimuksiin ja turvallisuuteen, sekä sellainen palveluaste, joka vastaa täysin asiakkaiden vaatimuksia, säilyttäen kuitenkin tuotannon tehokkuuden.