ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ VENUS GROWERS

O Α.Σ. Βέροιας VENUS GROWERS  πρωταγωνιστεί  Ο Α.Σ. Βεροίας “VENUS GROWERS” είναι η μεγαλύτερη Οργάνωση Παραγωγών στην Ελλάδα. Τα 2000 μέλη της και οι συνεργαζόμενοι με αυτή Συνεταιρισμοί παράγουν Ροδάκινα, Νεκταρίνια, FLAT PEACHES, αχλάδια, κεράσια, βερύκοκα, μήλα, δαμάσκηνα και ακτινίδια. Οι βιομηχανικές υποδομές της, βρίσκονται κοντά στην πόλη της Βέροιας και αποτελούνται από δύο μεγάλα κονσερβοποιεία φρούτων όπου παράγονται κομπόστες φρούτων  και φρουτοσαλάτες, δυναμικότητας 50 χιλ. τόνων ροδάκινου, χυμοποιείο Ροδάκινου και μήλου καθώς επίσης και ψυγεία και διαλογητήρια για φρέσκα φρούτα. Η VENUS GROWERS εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο με κυριότερους προορισμούς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ιαπωνίας και της Βόρειας Αμερικής.
Πελάτες της είναι οι μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Εφαρμόζει και είναι πιστοποιημένη από όλα τα γνωστά συστήματα ποιότητας όπως ISO 9001, ISO 22000, HACCP, BRC, IFS, KOSHER, GLOBAL GAP.
Έχει ιδιόκτητο εργαστήριο ανάλυσης υπολειμμάτων φυτοφάρμακων και εφαρμόζει αυστηρούς ελέγχους στην παραγωγή της πρώτης ύλης έτσι ώστε να προμηθεύσει του πελάτες της ασφαλή και υγιεινά προϊόντα