ΕΝΩΣΗ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

H  Ένωση ΑΣΑΦ από το 2012 σε σύμπραξη με την KROP, εταιρία επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών καθαρού εξαγωγικού χαρακτήρα, δημιούργησαν την ‘’KROP’’  Κ. ΡΟΠΟΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ. Η KROP σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα της λειτουργίας της εξήγε τα προϊόντα της περιοχής ( πορτοκάλια, μανταρίνια, ακτινίδια ) σε περισσότερες από 14 χώρες.Οι χώρες που πραγματοποίησε εξαγωγές ήταν η Ρωσία,Βουλγαρία, Ρουμανία, Βοσνία, Κόσσοβο, Σερβία, Ολλανδία, Αγγλία, Λιθουανία, Πολωνία. Τα  προϊόντα παράγονταιστην εύφορη πεδιάδα της Άρτας που την διασχίζουνδυο μεγάλοι ποταμοί, ο Άραχθος και ο Λούρος, γιαπερισσότερα από 100 χρόνια, με άριστες καλλιεργητικές  φροντίδες.

AΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΣ

O ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ αποτελεί τον παλαιότερο συνεταιρισμό με έτος ίδρυσης το 1917. Αποτελείται από 400 μέλη και διακινεί περισσότερα από 12.000.000 κιλά προϊόντων, με κύριο το ροδάκινο.
Οι αγροτικές καλλιέργειες είναι οικογενειακήςμορφής. Τα προϊόντα του συνεταιρισμού συσκευάζονται στο κτήμα, γεγονός που τουςπροσδίδει μεγαλύτερη αντοχή, καλύτεροχρωματισμό, πλουσιότερη γεύση, αφού
συγκομίζονται στην καταλληλότερη χρονικήστιγμή. Πραγματοποιεί εξαγωγές σε πολλέςχώρες τριών ηπείρων.

ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εσπεριδοειδών Σκάλας Λακωνίας είναι μια από τις μεγαλύτερες αναγνωρισμένες Οργανώσεις Παραγωγών στην Ελλάδα, στην κατηγορία V ‘‘Εσπεριδοειδή’’ με εμπειρία και δεσπόζουσα θέση στην αγορά. Η παραγωγή της φτάνει τους 100.000 τόνους εσπεριδοειδών κατ’ έτος και καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της εγχώριας παραγωγής, γεγονός που της δίνει ηγετική θέση στο πορτοκάλι ποικιλίας Valencia. Διαθέτει άριστη ποιότητα προϊόντων, γεγονός που οφείλεται στις σύγχρονες καλλιεργητικές μεθόδους καθώς και τις ιδανικές εδαφοκλιματικές συνθήκες της περιοχής (ηλιοφάνεια και γονιμότητα εδάφους). πρόκειται για προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, υγιεινά, με ωραία εμφάνιση, σε προσεγμένη συσκευασία, που προσφέρουν στους καταναλωτές την προστασία και την ασφάλεια που ζητούν.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ VENUS GROWERS

O Α.Σ. Βέροιας VENUS GROWERS  πρωταγωνιστεί  Ο Α.Σ. Βεροίας “VENUS GROWERS” είναι η μεγαλύτερη Οργάνωση Παραγωγών στην Ελλάδα. Τα 2000 μέλη της και οι συνεργαζόμενοι με αυτή Συνεταιρισμοί παράγουν Ροδάκινα, Νεκταρίνια, FLAT PEACHES, αχλάδια, κεράσια, βερύκοκα, μήλα, δαμάσκηνα και ακτινίδια. Οι βιομηχανικές υποδομές της, βρίσκονται κοντά στην πόλη της Βέροιας και αποτελούνται από δύο μεγάλα κονσερβοποιεία φρούτων όπου παράγονται κομπόστες φρούτων  και φρουτοσαλάτες, δυναμικότητας 50 χιλ. τόνων ροδάκινου, χυμοποιείο Ροδάκινου και μήλου καθώς επίσης και ψυγεία και διαλογητήρια για φρέσκα φρούτα. Η VENUS GROWERS εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο με κυριότερους προορισμούς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ιαπωνίας και της Βόρειας Αμερικής.
Πελάτες της είναι οι μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Εφαρμόζει και είναι πιστοποιημένη από όλα τα γνωστά συστήματα ποιότητας όπως ISO 9001, ISO 22000, HACCP, BRC, IFS, KOSHER, GLOBAL GAP.
Έχει ιδιόκτητο εργαστήριο ανάλυσης υπολειμμάτων φυτοφάρμακων και εφαρμόζει αυστηρούς ελέγχους στην παραγωγή της πρώτης ύλης έτσι ώστε να προμηθεύσει του πελάτες της ασφαλή και υγιεινά προϊόντα